Buitenschoolse opvang

De Eerste Stap verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) op de school van uw kind. Op “de Bogaard” werken wij met het  zogenaamde 5-gelijke-dagenrooster. Dit betekent voor uw kind dat het tijdens de opvangdagen in de buitenschoolse opvang na school langer bij ons aanwezig zal zijn. Zoals u van ons gewend bent zorgen wij voor een aantrekkelijk en uitdagend activiteitenprogramma op onze BSO locatie Stationssingel.
In de nieuwe situatie start de reguliere voorschoolse opvang om 7.30 uur en eindigt om 8.30 uur. De naschoolse opvang start aansluitend aan school om 14.15 uur en eindigt standaard om 18.00 uur. Maar u kunt ook kiezen voor een eindtijd van 17.30 uur.

In het kort de keuze van de eindtijd
– einde schooltijd tot 17.30 uur
– einde schooltijd tot 18.00 uur

Indien u nog geen gebruik maakt van de BSO maar wel interesse heeft, dan kunt u zich aanmelden via ouderportaal@deeerstestap.nl.Hier kunt u ook aangeven van welke eindtijd u gebruik wilt maken. Wij nemen contact met u op en u ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een overeenkomst.

Om de tijden van de kinderopvang beter aan te laten sluiten bij de eindtijd van de school, bieden wij vanaf dit nieuwe schooljaar in de dagopvang ook verlengde opvang aan van 13:00 uur tot 14:30 uur.
Indien u ook een kind heeft wat naar de dagopvang gaat, kunt u bij ons terecht tussen 14:15 uur en 14:30 uur om uw kind op te halen.

Meer informatie
Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met op met het centraal kantoor, dit kan via bovenstaand mailadres of het telefoonnummer 024-6488387 .
Ook kunt u contact opnemen met het kantoor in Ravenstein: 0486-712001

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 25 JUNISucces, Nederlands Elftal!

  De kinderen van groep 4 zijn grote fans van ons Nederlands Elftal. Ze hopen op […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 1 JUNIZonneschijn en waterpret

  Onze kleuters genieten van het heerlijke weer en leven zich uit aan de watertafel….

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 18 MAARTHet voorjaar komt eraan….

  Het is maart en het weer is regelmatig onstuimig…maar in de kleutergroepen is het voorjaar […]

  Lees meer...

Basisschool "de Bogaard"

Stationssingel 10
5371 BB Ravenstein

T: 0486-412236
E: dir.bogaard@optimusonderwijs.nl

Basisschool "de Bogaard"

Stationssingel 10
5371 BB Ravenstein
BEL Basisschool "de Bogaard" MAIL Basisschool "de Bogaard"