Ouders

Praten met leerkrachten
Mocht u als ouder graag eens over uw kind willen praten, dan zijn de leerkrachten graag bereid naar u te luisteren en u zo mogelijk te adviseren. Maakt u wel even een afspraak voor zo’n gesprek! Omdat de leerkrachten samen met u werken aan de opvoeding en begeleiding van uw kind, zullen zij zonodig ook graag met vragen of informatie m.b.t. uw kind naar u toe komen. Heeft u een probleem met één van de leerkrachten, loopt u daar dan niet mee rond, maar ga naar de betreffende leerkracht toe. Ook kunt u contact opnemen met de directie. Door met elkaar in gesprek te gaan, kunnen veel problemen worden voorkomen.

Kijken in de klas
Wanneer u het leuk vindt even de klas van uw kind binnen te lopen, dan bent u uiteraard van harte welkom. Wel hebben de leerkrachten voorkeur t.a.v. het tijdstip: niet vóór schooltijd, maar erna.

Ouderparticipatie
Ouderparticipatie is niet meer weg te denken op onze school. Ouders zijn actief betrokken bij diverse activiteiten in de verschillende groepen. Daarnaast zijn ouders behulpzaam bij o.a. de projectweek, de sport-/speldag, de sinterklaasviering en bij bepaalde uitstapjes. Alle ouderactiviteiten geschieden onder verantwoordelijkheid van de groepsleerkracht. Door het invullen van de ouderparticipatielijsten kunt u aangeven of en hoe u ons behulpzaam wilt zijn.

Prikborden/informatie
Veel informatie hangt op de prikborden in de halletjes tussen de lokalen, dan wel op ramen. Het is zinvol dat u er regelmatig op kijkt. Ook kunt u de verslagen van MR en OR inzien op de website.
Wilt u de leerkrachten helpen door direct te reageren op schriftelijke berichten die uw kinderen meekrijgen?

Moet je weten
Eens in de 14 dagen (op dinsdag) verschijnt het nieuwsblad van de school: “Moet je Weten” op de website. U leest hierin over alle belangrijke (en minder belangrijke) gebeurtenissen op school, nieuws van MR en OR enz.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 27 AUGUSTUSHet schooljaar 2020-2021 is begonnen!

  Maandag 24 augustus jl. zijn alle kinderen weer gestart bij ons op school. Alle leerkrachten […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 10 FEBRUARICoachhond Duc

  Op school kunnen we gebruikmaken van de hulp van Duc en zijn baasje Claudy Verhees […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 3 FEBRUARIJuffrouw Anneke

  Donderdag 30 januari jl. is onze oud-collega Anneke Nieuwenhuis-Kokke overleden. Anneke is in maart 2018 […]

  Lees meer...

Basisschool "de Bogaard"

Stationssingel 10
5371 BB Ravenstein

T: 0486-412236
E: dir.bogaard@optimusonderwijs.nl

Basisschool "de Bogaard"

Stationssingel 10
5371 BB Ravenstein
BEL Basisschool "de Bogaard" MAIL Basisschool "de Bogaard"